Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Ett ord både tröstar och sårar.
Ett ord kan bringa glädje och sorg.

Ett ord kan betyda så mycket!
Ett ord kan va just ingenting...

Ord behöver liv, ord behöver värme...
Kärleken kan va ordets försorg!

Med kärlek i sinnet och vänskap i hand
är ordet som vi kan glädjas åt
det är det vi ska ge varann...




Övriga genrer (Aforism) av Tommy Olausson
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-26 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Olausson
Tommy Olausson