Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En textförfattare till poet här inne bidrog till att uppmuntra mig till att skriva, förfärdiga texten. Det är nu min fruktansvärda avsikt att tvinga just dig att läsa denna förfärliga texten.


Låt det regna in, det vin som av vatten mest består




När man redan då det begav sig köpte något så tänkte man väl sällan på att det kunde bli en rar i tet, endera dagen.

Hade man vetat det så hade nog alla köpt tjugo och bevarat i originalkartongen, vilket i sig besvärat sig till att göra dem alla till non rara.

Jag har ju i många år tänkt mig att gå och köpa en flaska konjak eller vin för att sedan en massa år senare ge bort eller sälja eländet till högst bjudande.

Fast om de som skall köpa måste bjuda först så kanske de korkar upp föremålet ifråga i en smula förtid och då är det ju kört att sälja den sedan.

Så med det i tanken har det aldrig blivit av att jag köpt en sådan flaska på systembolaget för lagring mera hemmavid eller ens att bara tanka på.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2014-03-26 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP