Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp bortom tanken


Jag vill dra dig med i en vild galopp
hoppa och skutta
hopp hopp

Öppna dina ögon för allt det vackra
i vild galopp
hopp hopp

Ser du horisonten bortom tanken
Där dansar våra själar
Skuttar och hoppar
Hopp hopp

Mitt hjärta slår volter i vild galopp
Hoppar och skuttar
Hopp hopp

För i mitt hjärta sover du
vi skriver framtidens löften
hopp
hopp

Stilla vaggar jag dig sakta
sjunger visdomens ord
hopp

Stilla vaggar jag dig sakta
hopp
hopp




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-03-23 14:00



Bookmark and Share


  DanSan
Ahh så underbart diktande hopp hopp
hoppar ner till nästa rad hopp hopp
Ja så skönt att läsa dessa befriande
rader om hopp!!!
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth