Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dansar merengue i köket


Sakta rullar höfterna framåt
bland fluffiga gafflar
som får sitt dagliga bad
bland koppar och fat

Det enda som är kvar av gårdagens explosioner
är de röda fläckarna högt i det blå
från de krossade tomaternas ilska
över att jag gick i fel riktning
och öppnade dig i botten

Mina höfter dansar marängernas lovord
där de visslar äggvita till frukost

Vill du ha din toddy
får du göra den själv




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-03-23 15:16



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
gillade språket och humorn i denna
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth