Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

parentes

 

 

helt kort

 

andas ögonblick av din tystnad

i

detta rum utan gränser

 

det är först nu

vi kan flyga

 

 

igenom

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-29 21:37



Bookmark and Share


  Nina.K
- Elegant - som konståkning - vackert som naturen - häftigt som att kasta sig ut av ett flygplan och sväva över molnen. - Bravo!
2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP