Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gran Canaria


SEMESTERSTUND

När jag nu strosat och vandrat mig trött
går jag in här på baren och tar ett glas rött.
Och männen spelar där vid ett bord
och pratar - jag fattar knappast ett ord.
Och orden virvlar och timmarna går
men jag sitter här nöjd, fast jag inget förstår.




Bunden vers av Lars Folcke
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-31 14:29



Bookmark and Share


  Camillac
Börjar längta bort, dit..!!
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Folcke