Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte ens det klarar jag av, att vara en människan med full kontroll på mina fantasier. Jag bara nästan köpte tio paket gravad lax till extrapris idag. Jag närapå välte en papperskorg och åt upp fyra barnvagnar. 31/3 2014.


'Leka gud' verkar bara så oemotståndligt






Idag var jag uppe igen
och sköt ner fyra fiendeflyg
mäklade iväg fyra villor
till hugade spekulanter

lade fyra pussel på tid
i en tävling på en bomässa
köpte fyra semlor
och gav till de fattiga

slaktade fyra uppstudsiga bönder
och bajsade fyra gånger
inne på hotell Sheratons toaletter
samt körde i diket fyra gånger på två timmar.



(2014 03 31)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-15 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP