Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har hört att det finns folk som inspirerade av min text om att använda majbrasan som bokbål, även de tänker bidra med böcker och annat de vill bli av med. Andra har samlat modekläder i åratal och tänker nu göra sig av med dessa.


Den första april i år




skall
en av
mina väninnor
gå omkring i Stockholm
och låtsas vara lapplisa samt
fästa falska inplastade räkningar
på bilrutor och tvärs över räkningen
skall det stå 'April, april, din dumma sill,
jag kan lura i dig vad jag vill'. Själv skall
jag bära en svart sorgbindel runt ena
överarmen och följa henne i
kölvattnet och låtsasgräla
med henne som om hon
lappat just min bil,
trots att jag inte
ens har ett
körkort.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-31 19:21



Bookmark and Share


  Nanna X
Snygg bild!
2014-03-31

  Nanna X
...och den 1 maj kommer du att stå parat i demonstrationståget och hävda att din avsikt aldrig var att lura henne till Skåne?
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP