Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skäggstubb

Det röda höstlövet glider mot gatustenen
Smulas sönder mot asfalten

Jag vill smulas sönder mot din skäggstubb




Fri vers av pafagel
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-03-23 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pafagel