Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitsippor hälsning.

Jag är ute på vitsippor kväll promenad och för övrig jag skriver här på poeter.se bara när jag har någonting viktig att meddela/kram på er vänner ni är så många som vitsippor fins på jorden;    




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-02 18:22



Bookmark and Share


  Palett
Varma ord till vitsippan !
2014-04-02

    ej medlem längre
Vackert när vitsipporna blommar.
Kram på dig också!
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP