Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Konstiga prioriteringar' av Jack E. Gladh, inspirerade till kommentaren. Det finns människor som tänder speciellt på fötter. Jag är inte en av dem, jag är mer intresserad av skor, sandaler, mockasiner och andra ormar.


Kritik på en text (1127) - kortvarigt






När jag rådfrågar min far om sådana saker brukar han förvånat svara att saker som man lägger sin energi på och som det samtidigt är meningslöst att lägga ner sin energi på, det är verkligen vad man bör fundera på. Inte att söka logik i vad andra människor hittar på att göra, för eller emot samhället och världen i stort. Ibland är jag benägen att hålla med. I minst fem minuter. Men det finns ju så mycket att förarga sig över för den som har läggning därtill.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2014-07-18 01:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
När och om en individ skall tycka något alls, reflektera över ett fenomen som en möjlig brottslighet, då vill det till att envar först tar reda på vad det handlar om att vara brottslig på det aktuella viset, så den enskilda individen inte blandar bullar med kakor. Det kan ju bli lätt fatalt om ihopblandning av olika element är för handen och det mer handlar om folks känslor än reella fakta. Bedömningar bör alltid baseras på just fakta, men sådana saker är besvärliga när känslorna är det som brukar prioriteras. Det kan då bli ungefär som att blanda ihop pyromaner med helt vanliga mordbrännare... eller yrkesmördare.
2014-07-18

  Solitaire VIP
Men nog ser vi betydligt strängare
På en pedofil än en fotgängare?

2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP