Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dyrbara var inte

 

Dyrbara var inte mina drömmar
Mitt liv

Försiktig synligga göra utan medvetenhet
Sära mitt liv

Själv vet jag är absolut icke värdig
Och inte vill uppleva, upprepa mer dysterhet och tystnaden

Av mig, av de frågorna som ej har ett svar
Av bitterheten, av ilskan

Varför skaparen är ond mot mig?
Var jag inte en av hans egen skapelser?

Dyrbar var jag inte för någon människa på jorden
Dyrbar var inte min existens och värdelös

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2014-04-04 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP