Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallucination



Nattskärran kvittrar
lyss inte på korpar som
kraxar imorgon
sjunger näktergalen för
alla okyssta grodor




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-05 02:13



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
trenne fåglar vilka all...visar hän på prinsens förlöselse...
2014-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP