Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kluckar förnöjsamt



Händer i vatten
vibrationer från skratten
ekar i natten
krusar ytan ensam man
deltar trots sin frånvaro





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2014-04-05 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP