Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mmm...vissa dagar



Tittar på molnen
känner tårarna komma
sträcker upp handen
fångar in ditt leende
solkatt älskar vaniljdoft




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-06 09:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...så fint...
2014-04-07

  Marita Ohlquist VIP
Känslosamt. Vackert.
2014-04-06

  Ninananonia VIP
Berörande fin denna doft..
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP