Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulserande tanke



Mitt emellan dröm
och verklighet finns ett rum
med hjärtats oro




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-04-06 13:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Hade du aldrig någonsin förut funnit spiken såväl som huvudet, så gjorde du det åtminstone nu.
2014-04-07

    ej medlem längre
Väcker tankar, bra skriven.
2014-04-06

  Teresia Ridell
Vackert och tänkvärt !
2014-04-06

  Angela Bohlin VIP
... fin...
2014-04-06

  Marita Ohlquist VIP
Precis så!
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP