Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I de största djupen

De sade att det inte fanns någonting där nere
Men ingen av dem hade varit under ytan
Det räckte med en blick ner i djupet
Det kalla fuktiga mörkret där nere avskräckte

”Men titta en gång till” envisades jag
Man fnös bara åt mig

Men jag hade sett någonting
Ett ljus där det sades att ingenting fanns
Ensam dök jag under ytan
Någonting i mig hade redan överbevisats
Det fanns dolda skatter i djupet
Hemligheter och outforskade platser

Mörker
Tryckande våt kyla
Nästan övermäktigt

Med ens öppnade sig en helt ny värld
Jag såg de mest fantastiska vyer
Svindlande utsikter
Källor av det friskaste vatten
Skatter som ingenting där uppe kunde mäta sig med

Men jag visste att de som befann sig på ytan aldrig skulle övertygas
De såg bara det kalla fuktiga mörkret

Men jag visste…




Fri vers av Redeemer
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-07 09:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2014-05-26

  Peter Stjerngrim VIP
Ett annat perspektiv
på det som vid ett första påseende
och ett andra och ett tredje
kan te sig skrämmande för många ...
Men det perspektiv och förhållningssätt du förmedlar i detta flöde ligger synnerligen nära det jag själv har
till det mesta jag möter i livet ...
Och det är mycket tack vare det
som jag mot alla odds ännu finns kvar ...
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Redeemer
Redeemer