Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åldern spelar ingen roll

Ens barn är alltid ens barn
Åldern spelar ingen roll

Ens mamma är alltid ens mamma
Åldern spelar ingen roll

Ens pappa är alltid ena pappa
Åldern spelar ingen roll

Man önskar sina barn hälsa
Man önskar sina barn lycka till med livet

Man önskar sina föräldrar hälsa
Man önskar sina föräldrar ett bra slut när den dagen är inne

Vi vet alla att den dagen ska komma

Vad vi inte vet är att för vissa kommer denna dag till barnet först

Och vi har inte hunnit önska vårt barn ett bra slut på livet
Vi var inte alls beredda….





Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 669 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-17 08:48



Bookmark and Share


  AjBi
@->----

2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson