Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

***





MOTSTÅND




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-07 21:16



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Motstånd...är det när två hanar slåss om samma hona?
2014-04-09

  Knådan
Ja, så kan det vara ibland - var är bokstäverna, orden.
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP