Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick till Nadja och Vanja, av Anakreon, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (1131)





Som att kasta pil utan att sikta
är det nog att rida vad som svikta
med viss spänning dock förenat
men som buss nog försenat
framkomsten till jobben de vikta




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2014-07-30 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP