Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan inte se att hennes atelje är just en atelje, det kunde precis lika gärna kunna benämnas, bibliotek, gästrum eller den plats där gardinerna, trasmattorna och stickningarna ser dagens ljus.


Dagens replik, målande beskrivning




- Åh, jaså. Är det en målning? Jag trodde det var en del av tapeten.
Sagt om en fristående duk lutad mot staffliet.



(Om illustrationen, ifall Leonardo da Vinci förutsett filmserien Star wars tillkomst, hade man kunnat hitta denna skiss av Dödsstjärnan bland konstnärens efterlämnade papper.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-08 23:02



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Da Vinci ännu större än så, och dem som tror sig ha anledning att åberopa eller nämna honom. Det enda gemensamma med Star wars är väl i så fall universum, eftersom han allmänt ses som ett UNIVERSALgeni. Få såna på poeter.se även om kanske inte aspirationen saknas här och var.
2014-04-09

    ej medlem längre
ja, varför inte?
but more to that!
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP