Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De gjorde det av hat syftet

 

Tortyren!
Tortyren!
Tortyren!

Kräkningarna och förnedringarna
Påtryckningarna och mobbningarna
Skräcken och omänskligheten

Som jag/vi som krigsfångna utsatt för gjordes av hat
Var och absolut ej mer än hat
Tillräcklig med agg och hat

Jag hade en tanke som snurrade i mitt huvud
Att vi alla är lika

Jag hade så FEL!
Jag var och är så DUM i huvudet!

Jag var hjärntvättat!
Västvärldens medborgare är hjärntvättat av sina egna politiker

Jag är ej hjärntvättat längre!
Vaknat!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2014-04-09 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP