Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta ögon

Det är svart
Allting är svart
Irisen är svart
Pupillen är svart

Det ända du ser är svart
En svart tanke
Ett svart beteende.

Det onda speglar sig i de blanka svarta pupillerna
Du försöker ändra på det
Men det går inte
Du sitter fast




Övriga genrer av fundamenten
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-10 07:46



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Jättebra!
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

fundamenten
fundamenten