Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en salva och plåster på såret.

 

Radu Mazare. Gör bra mycket bra för de fattiga. 


 

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/numele-lui-elan-schwartzenberg-ar-fi-legat-de-dosarul-lui-radu-mazare-traseul-celor-175-000-de-euro-considerati-mita.html

 

Du är en ren själ

Som en salva och plåster på såret.

Nu är du fri,

en timme före,

För att bli dömd.

 

Nu, du kommer att bedömas

i tillståndet av frihet.

Både för användes för

Offshore banking metod.

pengar som du har lånat dem

  Greker fattiga,

från och med nu, 12 år sedan.

 

Pengar som du nästan har glömt.

men den som har lånat av dig

aldrig sovit lätt

honom hela tiden, levde otröstlig.

 

Tills den dagen han kommer att kunna betala tillbaka skulden.

När gud betalade med vinst på sin aktie affär.

 

såsom nykter människa vet vad som är heder och värde för människan är att hålla sitt ord.

Glad påsk och du vet att ditt exempel på vänlighet, fångade många andra.

Mamaia blir san Tropez ännu vackrare för att har också att vissa, karnaval, amazon tjejerna, medmänsklighet, kvalitet, alt som en civiliserad turist önskar sig.

fenomen som inte är bekvämt,

och är inte praktiseras av de rika

   

Ett tack brev och storhet till

havsguden, och

Mamaias människor som kämpade och lyckades tar ut ur fängelset deras välgörare Mr. Radu.

Det är mycket imponerade...

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-10 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP