Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattmås



Ovanperspektiv
ser människor med myrkliv
kisa mot solen
med bländvita leenden
en underbar aprildag





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-12 09:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt snyggt! Bra skrivet!
2014-04-12

  ResenärGenomLivet VIP
Härliga ord som ger en fin bild...
2014-04-12

  Alva Johnsson VIP

Hoppas att de har "översyn"
när det gäller våra ystra vårbravader.
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP