Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PRO...Pensionärernas revolutionära organisation?


Hopplös framtidsutsikt



Lapptäcket nött få
lappar kvar bidar sin tid
faller snart isär
en fattigpensionär ser
framtida misär nalkas




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-12 11:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP