Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön för vinden



Vem är du som får
isar att rämna saven
att stiga knoppar
slå ut i blom hörsamma
min vädjan säg vem du är




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-13 09:52



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
i frågan
andas
svaret
2014-04-14

  Teresia Ridell
Vacker, stillsam undran.. Ja vem..?
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP