Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens tankeflarn



Varje motgång som
ses som utmaning leder
ofta till framgång




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-13 10:43



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Sant !
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP