Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där hav och himmel möts



Målar i rosa
skimmer som jag minns dig vid
havet på stranden
en gråmulen morgon tar
minnet av dig i handen

känner hjärtat slå
saltstänkta vindar piskar
upp sanden suddar
alla spår tecken på att
livet är nu ej igår




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-13 11:06



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket vackert skrivet
2014-04-13

  Teresia Ridell
Så fint skrivit. Orden flyter på mycket bra, och känslan är stark.
2014-04-13

  Nolltillhundra
Bra!!!
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP