Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömde



Pank och fågelfri
den materiella tiden
är förbi andas




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-13 12:18



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vilken befrielse.., fint !
2014-04-13

    MelodyOfMemory
Jo, det var ett smart sätt att bli av med de materialistiska laster. Fint och enkelt :)

2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP