Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Walking landskap”

 

 

Idag är den dagen, den dag när barnen i blomman blommar.

 

"Kommer jätten" mamma?

 

 Vårens vindar viskar från österut,

 

Änglar till mödrar som aldrig gift sig men har fört ut små barn ut ur äkta kärlek och renhet svenska barn på svenska mark.

 

 Föräldralösa barn blommor av kärlek och kramar, kommer också från när och fjärran där livet levs fullt ut och inga fillers och ingen sandkon eller timglas slösat bort sitt liv.

Deras barn skulle kunna nå upp till 15 meter och leva i en anat form av liv, under jorden. I salt gruva.

Jag söktes av en geolog som deltagit i utgrävningar av detta slag, men polemisk redaktionell sluten krets raderar vår korrespondens.

# "111. vid: Vatten, mark-jord-och rymd luftflöde…

Jag får meddelandet finns i transcenden förseglas med mitt blod.

"Som konstnär själ vandrar på resvägar i förändring men aldrig byter mitt syfte och mål"

”Walking landskap”

Där erbjuds av den omgivande naturen och effekten är fortfarande den viktigaste källan till kompositions värde.

 

Måla blommor i en perfekt fotografisk teknik kvarstår hålla konstant, landskap, vad det ljust konstant då det är en annan fråga.

 

Att gå till en fördjupning, tekniker pejsaj ger mig just den anledningen det tema som valts beroende speciellt att förstå den komplexa färg-ljus och sett på lokalt ursprung.

Beröm för ögonen provinserna.

 

Den första nyheten efter naturens bioprodukter ger en kvalitet, noggrannhet och välgörare dra gratis luftflöde.

 

Atmosfären renas och kroppen vitaliserar trött som trakasserades av giftiga städer dåliga luft,

som byggdes billigt under pennan av neurotiska tävlande arkitekter ivriga att bli rika över natten på skimrande sand, bit för bit fönstret på varandra.

På detta sätt en Picasso svarta hus och guldbalkonger kan det vara så att, på detta sätt ska hanteras homosexuella rörelsen och gender boende.

Bygga typisk högt och glimande?

Festlig och ingenting till den sort illasinade komentarer bara att det är för dyrt för vanliga dödliga människorna!

  traditionel Kultur bör ha anständiga färger typiska infödda borde dominera.

Konstnär ut av allt detta är utvecklingen av de karakteristiska typerna av kreativitet och natur målare i uichend.(Weekend)

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2014-04-13 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP