Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett annat namn på palmsöndagen firandet är "Wedding nässlor", eftersom det i denna dag nässlor frodas och är inte bra att äta.


Det är stor fest på palmsöndagen.

 

Fest på palmsöndagen.

Det är stor fest på palmsöndagen.

Hur fick han någonsin varit,

Krig Profeterna förutsade,

Idag Sion - visa oss.

 

Ödmjukt, med sin bild klar,

Omgiven av folkmassor,

Jesus ridande på en åsna,

Descends mot staden.

 

I hand med palmkvistar

Han kommer ut från mängden i vägen.

Echo från djupet av himlen

Det sjungande och med osanele.

 

Rungande kören av barn,

Folkmassor samlas fortfarande alla

Det är fest i blommor,med blomor.

Men vår kung gråter,som en barn 

 

Jerusalem gräver vår Jesus.

Vi gör vår nya plats.

vad min herre " har förkastat den kärlek

Och den sublima gåvan av fred

Vill du klaga på otur?

 

Inbitet fiendeland,

  omgivande marker namnges och förslavade remsan .

  hela väggen eller byggnadsställning till dem bara lämna dem och sedan att gå under i sikte på deras ögon,

 Blygd ligger ner!

 

Och för mammor och barn

Kommer, hårda tider.

 

Getter i berättelsen som ger tillbaka med nypa salt

bröstmjölk, äpple blommor på ärmhål

 

Han bestämmer sig och en dag.

 

I dag, som man kan säga,

 

Om prinsen av fred som du kan få i dag

Inte skjuta upp till i morgon!

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2014-04-13 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP