Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svindlande tanke



Står vid kanten till
stupet livet pågår där
nere i dalen
känner suget vindarna
som drar tittar på himlen

sätter mig ner ser
fullmånen gå upp bakom
bergen vargarna
ylar skräckslagen ett steg
från döden modet sviker




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-13 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP