Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar inget för givet...



Tankarna i kö
några handlar om livet
andra om att dö
en del om kärlek andra
om svek orden saknas mig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-13 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP