Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bristande uppsikt



Huggormen gassar
i solen en liten mus
sitter och darrar
i skuggan från stenröset
farligt nära dödlig dos

tryggt bland lövverken
kvittrar småfåglarna helt
obekymrade
om vad som pågår blir de
lätt byte för sparvhöken




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-13 21:37



Bookmark and Share


  ULJO
Idyllen i naturen kan snabbt förändras från sol till mörka moln. Väl fångat och förmedlat
2014-04-13

    MelodyOfMemory
Sådan färgstark kontrast!
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP