Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nybyggarna



Banvaktarstugan
står öde jordkällaren
har rasat rälen
nersmält slipern kantar
gångar till sommarstugor

rallarrosorna
skymmer dressinen
en gisten eka
är ett med vassen över sjön
hörs storlommens revir-rop

vid Ramsjö kyrka
vitnar varje sten om hur
livet på landet
gestaltade sig förr en
dag vittrar minnena bort




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-13 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP