Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ack du ljuva dröm



Långsamma tankar
ofullbordade dikter
utan avsikter
flyter ut i ojämn ström
söker ord från nattens dröm

minns svallvågorna
hur du steg upp hur havet
och blev min morgon
daggen på din hud rosen
mellan läpparna glittret

i dina ögon
mina händer om dina
rullande höfter
likt två kobror utan sans
i en ljudlös sambadans

flyktiga vingslag
fåglar i sträck mot solen
rodnar förläget
drömmar liksom dagsländor
dör när natt blir till ny dag




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-14 13:16



Bookmark and Share


  axveronika
Vackert drömskt
2014-04-14

  Lena Själsöga Keijser
vackerdröm
bär den med dig
kanske drömmen öppnas
2014-04-14

    MelodyOfMemory
Lugn, betraktande och aningens vemodig. Väldigt vackert skrivet och sensibelt! =)
2014-04-14

    ej medlem längre
Så vackert skrivet!
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP