Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärt besök



Hon öppnar låsta rum
släpper drömmarna fria
sjasar iväg maran
väcker lusten till liv
just då när det börjar hetta till
släcker hon elden
kysser drömmen adjö
liten nyckelpiga
klättrar på ögonlocket
flyr den stund du vaknar upp





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-15 11:37



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Wow!

"liten nyckelpiga
klättrar på ögonlocket"

Önskar jag kommit på det:)
2014-04-15

  axveronika
vilken härlig vän på ögonlocket!
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP