Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffedoft



Livet efteråt
i en annan dimension
när du minst anar
kommer jag på oväntat
besök i dina drömmar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-15 09:21



Bookmark and Share


  axveronika
Som nattfjärilar fladdrar vi genom varandras liv

2014-04-15

    MelodyOfMemory
Välkommen
när du kommer till
dimensionen drömmar
;)
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP