Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågens diffust skira färger



I skenet av en
droppe som föll i havet
och spräcker hinnan
skapar ringar på vattnet
sprids vida omkring före

de når regnbågens
källa ter sig glödande
kärlek man kvinna
en disig sensommardag
som en droppe i havet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-15 13:53



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så är
regnbågsvandringen
2014-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Vackert.
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP