Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den förlorade fågel på en lånad land


Förtvivlan.

 Jorden har smaken av kött,

Fräser av rök stiger över i revolt,

Ovanför gårdsplaner Efter att ha lämnat, folk dricker:

" seger självständighet ”

Fönstern är ruttet av väder

En kråka kraxande på avrinningsområden,

Givna brunnar där hink intill kadaver

Liggande slätter nära fontänen.

Är det skäl att frukta för kråkorna lidande?

Så att fälten inramat i lågor av kvällssol.

Där gris till jul, blev aska på

Och nu som fångades i kedjor.

Det finns anledning att frukta?

Alla har en ACE-hämmare öde!

Vi brände våra älskade bon

Inbjudan för galet liv av sig själva.

Och som en stork i en fråge när någon bryter sitt bo ägg.

Kommer den störtflod av eld.

Herdar valla får Han har jagat lammen till slakt i Europa.

allt allt Bort, bort…

Nu ser han sig ensam och övergiven på Seefeld

Med Astrakhan hatten i hand,

Ända vinst är kvar med en hatt i handen.

Som galning går han i vandringar nu,

Går i cirklar med kalt huvud

Tidigt på våren, värmen för tidigt?

Maj

Det bara kyler snön lamm hjärta.

Huvud förvirad efter Kåta fejd

Missförstånd om kedjor jord och granit land.

Påsk resenären är kommen och regera.

På dalen av förtvivlan i Seefeld;




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-15 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP