Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodsnatt



Står i portvalvet
ser att det lyser en gång
var det du och jag
vandrar ensam hemåt i
natten fryser inombords




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-04-15 22:39



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

mycket bra text
2014-04-18

    Mia Sedvall
Så fin:)
2014-04-18

  Lena Själsöga Keijser
ett korn faller in i din hand
du öppnar kornets spirande
2014-04-16

    Music mind VIP
Vemodigt i mörkret. Det känns.
2014-04-16

  Ponkla
Bra skrivet!
2014-04-16

    Mirm
drar åt mig rocken ....
2014-04-16

  Maria Natasja
Du är så skicklig på det här...

(visste du förresten att DU var min allra första skrivvän?)

har aldrig ångrat det!

Mästare!
2014-04-15

  Ninananonia VIP
Berör..
2014-04-15

    ej medlem längre
Det var verkligen vemod och sorgsenhet.
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP