Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svarta moln driver in


över en klarblå himmel



Stoppa eländet
skydda barn från lidande
nöd och ond bråd död
ber en tyst stilla bön
för alla krigsdrabbade




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-16 09:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Passar bra som aftonbön.
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP