Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara sensuella släta heta



Klappa slå känna
på mjuk bakdel svällande
degig fast mjuk slät
runda avlånga doftande
heta nygräddade bröd

värt att vänta på




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-16 22:54



Bookmark and Share


    MelodyOfMemory
Haha underbart bröd..känner doften och hettan ända hit. Kanske ska proppa igen så livet med lite påskgodis när gott bröd inte finns tillhanda.
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP