Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget ljus i mörkret



Nattuggla jagar
ord tankar flyger och far
ilar som små möss
gnager inombords över
att det ska vara så svårt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-17 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP