Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaa...sista för i natt...sov gott!



Det du aldrig sett
mött hört eller känt har du
ingen aning om




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-17 00:51



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Nej..
och jag brukar tänka..

bra är väl det.

Fint.
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP