Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixt från en klar himmel



Livet går som smort
om än alldeles för fort
det hugger till i
bröstet drar i nödbromsen
får en tankeställare




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-17 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP