Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonbrus



Kyss mina läppars
bekännelse smaka på
min kärlek till dig
lyssna på mina fingrar
skriver av lust på din rygg

vänd andra sidan
till navel mot navel känn
livet rusa till
korta ögonblick blundar
naken kärlek tiger still





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-17 10:57



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Sinnligt, mycket vackert !
2014-04-17

    ej medlem längre
Mycket vackert!
2014-04-17

  Ponkla
Fint!
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP