Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lany, Vera och Andreas...tack för all inspiration!



Lätt att glömma de
som lever när man tänker
på de som gått bort
några fanns på Poeter
deras dikter lever kvar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-17 22:48



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Jag fick en bok av Lasse som heter "Den utmätta tiden". Kommer aldrig någonsin över att jag inte fattade då...Tack för att du också minns.
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP