Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obotlig romantiker



Vandrar bland dofter
rör sig obegränsade
mellan tid och rum
nybakat bröd syrener
solblekta lakan tiden

står stilla livet
pågår här och nu andas
in dofter mellan
igår idag någonstans mitt
i möts kanske du och jag




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-18 10:25



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vilken härligt målande bild, fylld av ljuva dofter som du bjuder här !
2014-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP